Följande böcker och häften säljer vi. Om ni är intresserad av att införskaffa några av dessa belysande och inspirerande skrifter vänligen använd formuläret. Ange er e-postadress samt under meddelande vad ni beställer samt adressen ni vill ha dessa skickade till. 

Boken om Bolhult
Boken berättar om människor som levde och arbetade vid Bolhults masugn och i omkring liggande byar och torp under ett och ett halvt århundrade. Boken är en guldgruva för släktforskning och Hjorteds sockens historia. De allmänna levnadsvillkoren skildras likaså och ger en känsla av närhet och uppskattning för denna tids liv. Boken kostar 310:- inklusive frakt. 
En gammal smålänning berättar
En mycket intressant skrift skriven av Tage Jonsson från Stämshult. Tage berättar om sitt liv och ger därmed en mycket illustrativ inblick i livet som bodson och senare bonde i Stämshult. Han var en mycket aktiv föreningsman så även föreningar, individer och platser i socknen beskrivs med en inlevelse som bara Tage kunde ge. Skriften kostar 50:- exkl. frakt.

Hjorteds hembygdsförenings almanacka för 2020 
En mycket omtyckt årligt utkommande väggkalender med bilder från vårt gedigna fotoarkiv. Kalendern kostar 60:- exkl. frakt.